Pretraži
Filters
Close

Posebna ponuda! Punjenje klima uređaja - 200kn!

punjenje-klime

Svake godine količina rashladnog plina zbog gubitaka u sustavu klima uređaja smanjuje se za 5-8%. Nakon nekoliko sezona, preostala količina plina nije dovoljna za učinkovit rad klima uređaja. Kao što je i automobilu potrebno redovno održavanje i servis, tako je i klima uređaju potreban redovan servis. Pri punjenju klima-uređaja u sustav se dodaje novo ulje što je važno za podmazivanje kompresora i ekspanzijskog ventila, vakuumira se sustav te dodaje novi plin čiju količinu propisuje proizvođač vozila. Zbog kontrole brtvljenja spojeva na kompresoru, cjevovodu, isparivaču ili nekom drugom elementu, rashladnom plinu dodaje se kontrast koji služi kao indikator propuštanja sustava, kako bi se specijalnom UV lampom i specijalnim naočalama moglo utvrditi mjesto propuštanja sustava.

Naš akcijski paket uključuje zamjenu ulja u klimi, obnovu i dodavanje novog plina, dodavanje kontrasta za provjeru propusnosti, vakumiranje sistema, te pregled filtra klime.

Dezinfekcija klima uređaja doplaćuje se 55kn. 

Punjenje klime možete obaviti u poslovnicama Zagreb-Kovinska, Zagreb-Istok, Velika Gorica, Rijeka-Čavle, Osijek, Stankovci i Zadar.

Nazovite najbližu poslovnicu i naručite se.  

Akcije
Novo u ponudi
Zanimljivosti