Pretraži
Filters
Zatvori

Michelin Primacy 3 i Pilot Sport 4

Tražite li vrhunsku ljetnu gumu na rapolagasnju su vam Michelin Primacy 3 i Pilot Sport 4.

 

Pneumatik MICHELIN Primacy 3, pobjednik ADAC-ovog testa ljetnih pneumatika za 2015.

Slijedeća generacija pneumatika MICHELIN Primacy 3 osvojila je zadnji ADAC-ov test ljetnih pneumatika. Br. 1 u apsolutnom poretku, također je osvojio trostruki pobjednički podij kao: br. 1 u kočenju na suhom, br. 1 u kočenju na mokrom  i br. 1 u trošenju.

 

Prema ADAC-u, vodećoj neovisnoj organizaciji koja testira pneumatike, radi se o ”jako uravnoteženom pneumatiku”, ”s najboljim ocjenama za kočenje na suhom i trošenje”. Zahvaljujući unaprijeđenoj mješavini profila, pneumatik MICHELIN Primacy 3 poboljšava svoje performanse pri kočenju na suhom i mokrom, te u dugotrajnosti. Zbog toga je ova nova generacija osvojila prvo mjesto među ljetnim pneumaticima ispred pneumatika Goodyear Efficient Grip Performance i Continental Conti PremiumContact 5 i drugih 19 pneumatika koji su testirani.

 

Više informacija možete pronaći na ADAC internet stranici: http://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/default.aspx?ComponentId=25948&SourcePageId=0

 

michelin primacy 3

 

Pneumatik MICHELIN Pilot Sport 4, vrhunska je guma za vozila visokih performansi

 

 

Trebate ljetnu gumu visokih performansi? MICHELIN Pilot Sport 4 nudi izvanredne performanse, uz visoku sigurnost vožnje po cestama i izvrsno upravljanje na suhim i mokrim površinama pri visokim brzinama.

Pilot Sport 4 je od siječnja 2016. dostupan u 19 dimenzija, promjera 17 i 18 inča, dok će dimenzije promjera 19 inča biti dostupne kasnije u 2016. i 2017.

 

Michelin Pilot Sport 4

slider image slider image slider image