Pretraži
Filters
Zatvori

Novo u ponudi - Armstrong gume

mstrong je jedan od vodećih svjetskih proizvođača guma koji je svoje putovanje započeo još davne 1912. godine u New Jerseyju kada je George Armstrong, tada još prodavač guma, slijedio svoj poziv i osnovao Armstrong Rubber kompaniju. Kompanija je započela proizvodnju cijevnih i pneumatskih guma što je označilo početak marke guma pod nazivom Armstrong.

Do 1961. godine, Armstrong je postao prepoznatljiv brend i 5. najveći proizvođač guma u svijetu. 1988. godine, tvornicu je otkupio Pirelli, a 2012. brend je bio na rubu do potpunog ukidanja kada je ZAFCO istupio s ciljem stjecanja i obnove Armstronga iz temelja.

Od tada, ZAFCO marljivo radi kako bi vratio jedne od najpouzdanijih i najpovjerljivijih američkih guma na tržište te ih modernizirao u novi premium proizvod. Vođeni strašću prema inovacijama, vrhunskoj tehnologiji i vrhunskim proizvodima te s više od 100 godina uspjeha u poboljšanju pokretljivosti,  Armstrong gume dokazani su best buy. Armstrong gume se danas proizvode na Tajlandu u tvornici Otani i namijenjene su europskom tržištu. 

U našim poslovnicama možete nabaviti ljetne i cjelogodišnje modele Armstrong guma po top cijenama!

armstrong gume

 

banner