Pretraži
Povratak na ostale objave

DOOBRA ODLUKA: Novi Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 za cijelu godinu

DOOBRA ODLUKA: Novi Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 za cijelu godinu

Većina će se složiti – zime više nisu što su nekada bile, ljeta također. Vremenske promjene, temperaturne razlike, ali i pandemija koja ne jenjava, utjecale su na kretanje stanovništva, dugoročno parkirale naša vozila te znatno smanjile turistička i poslovna putovanja. 

Ako i ove godine ne planirate prelaziti veće kilometraže ili živite u područjima gdje je klima blaža, svakako preporučujemo ugradnju najnovijih cjelogodišnjih guma Goodyear Vector 4Seasons GEN-3 koje ne prestaju osvajati najviše ocjene i pijedestale na najcjenjenijim testovima guma.

 

Guma puna inovativnih tehnologija  

Izvedbu Goodyearovog cjelogodišnjeg pneumatika Vector 4Seasons Gen-3 neće poremetiti promjene u temperaturi, zasnježene ceste niti iznenadni ljetni pljuskovi. Jednako se dobro snalazi i na suhim i na mokrim površinama zahvaljujući inovativnim tehnologijama koje jamče izvrsne performanse, izdržljivost i dugotrajnost gume.

Snow Grip tehnologiju čine brojne lamele postavljene u središnjem dijelu gaznog sloja, koje međusobno utječu jedna na drugu na mjestima gdje guma dolazi u doticaj sa snježnom podlogom, što stimulira njihovo otvaranje i postizanje optimalnog prianjanja.

Vector 4Seasons Gen-3 pružit će vam 5% bolju upravljivost na snijegu u usporedbi s gumom prethodne generacije te više kontrole pri oštrim i naglim skretanjima.

U prednosti ovog pneumatika sasvim se sigurno ubraja i Dry Handling tehnologija koja vam omogućuje bolju upravljivost na suhoj podlozi, brži okretni moment te kraći zaustavni put. Čvrsti blokovi u središnjem i ramenom dijelu gume smanjuju deformaciju kod zahtjevnijih manevara te čine vožnju značajno ugodnijom i sigurnijom.

Aqua Control tehnologija pružit će vam veću zaštitu od aquaplaninga tokom čitavog životnog vijeka pneumatika. Duboki i široki žljebovi s vremenom evoluiraju kako bi osigurali što dugotrajnije i efikasnije rasprašivanje vode ispod gaznog sloja.

Nova generacija pobjedničke Goodyear Vector 4Seasons gume garantira pouzdanu i sigurnu vožnju tijekom cijele godine, zato požurite do najbliže Vulkalove poslovnice i odaberite set u idealnoj dimenziji. Uz profesionalnu montažu i balansiranje, novi Vector 4Seasons Gen-3 može biti vaš u svega nekoliko minuta!