Pretraži
Povratak na ostale objave

NOVO U VULKALU: Dezinfekcija vozila ozonom SNT-03

NOVO U VULKALU: Dezinfekcija vozila ozonom SNT-03

Godina za nama naučila nas je koliko je važno voditi brigu o zdravlju i higijeni, kako vlastitog tijela tako i prostora u kojima boravimo. Jedan od najčešćih interijera u kojem provodimo znatan broj sati, sasvim je sigurno naš automobil. Prije duljeg putovanja izadržavanja u vozilu, preporučujemo da napravite potpunu i temeljitu dezinfekciju putničke kabine koja će ukloniti 99,99% svih virusa i bakterija, uključujući i virus COVID-19, ali i nepoželjne mirise te alergene.

  • Talijanska inovacija za potpunu čistoću cockpita

Novitet u Vulkalovim poslovnicama je uređaj za dezinfekciju SNT-03. Ovaj uređaj vrhunske kvalitete proizveden je u Italiji, a radi na razini zasićenja ozona i zadržava odgovarajuću koncentraciju te eliminira sve viruse i bakterije koji mogu narušiti vaše zdravlje, a pritom smanjuje rizik od daljnjeg širenja i razvoja štetnih čestica. Dezinfekcija će ukloniti i neugodne mirise poput benzina ili dima cigareta.

  • Zašto ozon?

Ozon O3 je molekula koja se sastoji od tri atoma kisika. Slobodni atomi kisika vrlo su reaktivni i oksidiraju na gotovo sve u blizini što omogućuje temeljitu dezinfekciju vozila.

Uređaj za dezinfekciju proizvodi O3 koristeći Corona Generator: Zrak teče u dielektrični uređaj (staklena cijev). Čestice O2 se razgrađuju visokonaponskim električnim pražnjenjem i tako se pretvaraju u čestice O3. Funkcionalnost sredstva za dezinfekciju razvija se kroz 3 različite faze, a to su: stvaranje O3, zadržavanje koncentracije O3 zone, konverzija ekstrahiranog O3 u O2.  

  • Proces dezinfekcije uređajen SNT-3

Aparat SANITIZER SNT-03 radi samostalno i aktivira se izravno iz vozila pomoću daljinskog upravljača ili preko besplatnog AIR2 SAN APP. Ovaj uređaj pruža potpuno automatiziranu higijenu putničke kabine. Nakon što se na zaslonu prikaže zeleno svjetlo ili određena oznaka u aplikaciji, vozilo je spremno za preuzimanje i daljnju vožnju. Glavna faza u postupku dezinfekcije SNT-03 uređajem je sanitarni postupak koji transformira zaostali ozon u kisik kroz katalizator što će omogućiti zaštitu vašeg zdravlja u odnosu na ostale uređaje za dezinfekciju koji mogu biti štetni.

SNT-03 je jedino sredstvo na tržištu za dezinfekciju automobila koji jamči točnost kvalitete zraka, a sve kako bi se zaštitio i vozač i serviser.

Proces dezinfekcije ozonom SNT-03 traje oko sat vremena.  Nakon ovog tretmana u Vašem će se vozilu stvoriti higijenski prostor koji će Vas dulje vrijeme štititi od štetnih čestica, virusa i bakterija.  

Dezinfekcija ozonom preporuča se napraviti jednom godišnje, no u ovo doba pandemije bilo bi poželjno da je napravite barem jednom u sezoni.  

  • Gdje vršimo dezinfekciju i koje je cijena usluge?

Vulkalove zagrebačke poslovnice na Samoborskoj i Slavonskoj aveniji te u Velikoj Gorici nude profesionalnu dezinfekciju ozonom SNT-03.

 

Cijena usluge iznosi nevjerojatnih 150,00 kn s uključenim PDV-om!

Iskoristite ovu super priliku i rezervirajte svoj termin na vrijeme! Dovezite vozilo u Vulkal i odvezite se u bezbrižno ljeto.