Pretraži
Povratak na ostale objave

POBIJEDITE VRUĆINU: Servisirajte vozilo i putujte bezbrižno

POBIJEDITE VRUĆINU: Servisirajte vozilo i putujte bezbrižno

Ljeto je pokazalo svu svoju raskoš, temperature rastu, mjere popuštaju i mislima ste već na godišnjem odmoru. No razmišljate li i o stanju svog automobila?

Pojavom dužih i toplijih dana, sve više vremena provodimo na cesti i putovanjima. Vozila su izložena naglim promjenama vremena, skoku žive u termometrima, Suncu, vrelom asfaltu… Da bi naša vozila bila spremna za nove kilometraže, uz adekvatne pneumatike, moramo voditi računa i o njihovom balansu, razini plina u auto-klimi, ulja u motoru, ali i ispravnosti kočnica, volana i ovjesa, akumulatora…

Kako bi svaka ljetna vožnja, i do mora i do dućana, protekla što ugodnije i udobnije, pobrinut će se Vulkalovi brzi servisi u Zagrebu, Velikoj Gorici, Rijeci i Zadru!

Kad klima funkcionira, funkcionira i vozač

Ako već godinu dana niste pregledali klima uređaj u vašem vozilu, prije ovoljetnog putovanja svakako posjetite najbliži Vulkalov Express servis.

Servis uključuje: čišćenje ventilacijskih kanala, punjenje klima uređaja prilikom čega se automobil spaja na uređaj koji iz sustava izvlači preostali rashladni plin i ulje. Po potrebi se plinu kod punjenja dodaje i kontrastno sredstvo radi olakšane detekcije eventualnih oštećenja i otkrivanja mogućih mjesta curenja plina iz sustava.

Preporučuje se redovita kontrola klima uređaja i servis svake dvije, nekad i češće ukoliko uređaj ne radi ispravno.

Cijena servisa kreće se od 300,00 kn na više, ovisno o tipu vozila i plinu. 

Dezinfekcija kao dodatna pogodnost i zaštita

S obzirom da se automobil koristi svakodnevno i da putujete svaki dan, potrebno je osigurati čistoću klima uređaja. U klimatizacijske sustave zavuku se prašina, lišće, plijesan. Dugotrajno izlaganje bakterijama, virusima i neugodnim mirisima koje se razvijaju kod hlađenja ili zagrijavanja kabine, može imati negativan utjecaj na vaše zdravlje. Izrazito je važno voditi računa o dišnim kanalima i zdravlju pa preporučujemo i dezinfekciju kojom se uklanjaju sve bakterije, gljivice i plijesni.

Zamjena filtara za kabine preporučuje se jednom godišnje ili svakih 15.000 km.

Uz uslugu punjenja klime, dezinfekciju ćemo napraviti potpuno besplatno!

Geometrijom do sigurne vožnje

Vozilo vas zanosi u jednu stranu i gubite kontrolu prilikom upravljanja? Ovakva situacija šteti pneumaticima te dovodi do njihovog brzog trošenja...  Neodgovarajuća geometrija ovjesa najviše utječe na vašu sigurnost. Takvi disbalansi dovode do ubrzanog trošenja elemenata ovjesa i guma, što uzrokuje promjene u geometrijskim odnosima između komponenti ovjesa. Prilikom servisa, centrirajte kotače. Geometrija će vam omogućiti bolje upravljanje vozilom, čuvati gume i vas u prometu!

U Vulkalovim Express servisima, uslugu geometrije kotača možete napraviti već od 140,00 kn!

Razmazite motor najboljim uljima

Da bi motor radio besprijekorno, izrazito je važna redovita izmjena ulja i filtera. Preporučujemo da kontrolu i izmjenu filtera obavite kod stručnjaka u Vulkalovom brzom servisu. Motorno ulje služi za hlađenje, čišćenje, podmazivanje te kao zaštita motora vašeg automobila. Čestice koje ulaze u pokretne dijelove u motoru su abrazivne i oštećuju razne površine na motoru. Uz redovitu izmjenu ulja i filtera, motor će raditi mirno i imati bolje performanse.

U našim brzim servisima pripremili smo vam pakete s najboljim uljima na tržištu koji će pomoći da motor vašeg automobila radi kao podmazan:

  1.      PAKET od 229,00 kn: do 4l ulja Shell HELIX HX7 10W40, uljni filter i brtva + izmjena GRATIS
  2.      PAKET od 299,00 kn: do 4l ulja Shell HELIX Ultra 5W40, uljni filter i brtva + izmjena GRATIS
  3.      PAKET od 299,00 kn: do 4l Shell HELIX HX7 5W30/505.01., uljni filter i brtva + izmjena GRATIS
  4.      PAKET od 399,00 kn: do 4l ulja  Castrol  EDGE LL 5W30/507.01, uljni filter i brtva + izmjena GRATIS

Uz navedene usluge, u Vulkalovim brzim servisima u Zagrebu, Velikoj Gorici, Zadru i Rijeci nudimo pregled i zamjenu kugli, krajnika, spona volana, vilica, metlica brisača, kočnica i detaljnu kontrolu podvozja kako bi bili sigurni da je vaše vozilo spremno za putovanje.

Više o ponudi i lokacijama servisa možete saznati u ovom LETKU.

Za rezervaciju termina ili više informacija o pojedinoj usluzi, kontaktirajte naše poslovnice.