Pretraži
Povratak na ostale objave

BRIDGESTONE ČASTI: Vrhunski pneumatici i povoljna ugradnja

BRIDGESTONE ČASTI: Vrhunski pneumatici i povoljna ugradnja

Od oštrih zavoja na skliskim cestama, velikih temperaturnih razlika, naglog kočenja po snijegu do nepredvidljivih izazova na uzbrdicama ili iznenadnih mećava – Bridgestone je spreman na sve!

Za pouzdane performanse, savršenu ravnotežu između stabilnosti i udobnosti, odaberite vožnju na Bridgestone pneumaticima!

 

Potražite svoj komplet od četiri zimska ili cjelogodišnja pneumatika brenda Bridgestone u najbližoj Vulkalovoj poslovnici i od 25.10. do 11.12.2021. (ili do isteka zaliha) iskoristite voucher za njihovu povoljniju ugradnju:

  • 4 Bridgestone gume od 14 do 16” = servisni voucher od 100,00 kn
  • 4 Bridgestone gume od 17” = servisni voucher od 180,00 kn
  • 4 Bridgestone gume od 18” i veće: servisni voucher od 250,00 kn

Voucher je iskoristiv na licu mjesta, samo u poslovnici u kojoj su kupljene gume.

Ponuda vrijedi isključivo za maloprodaju, fizičke osobe.

 

Vulkal preporučuje:

 

BRIDGESTONE BLIZZAK LM005

Izvanredan zimski pneumatik za nepredvidive, blage, umjerene i teške zimske uvjete, pružit će vam prvoklasnu razinu prianjanja na svim površinama, potpunu sigurnost i kontrolu, bilo da skrećete na autocesti ili neočekivano kočite u gradu.

Blizzak LM005 spreman je za sve vremenske uvjete uz status jednog od najboljih pneumatika po pitanju trakcije i kočenja na mokroj podlozi te izvrsne izvedbe na snijegu i ledu.

 

BRIDGESTONE WEATHER CONTROL A005

Touring pneumatik za sva godišnja doba koja kombinira značajke ljetne i zimske gume, kako bi vozačima osigurao vrhunske performanse i udobnost tijekom cijele godine. Weather Control A005 garantira trajnost bez kompromisa, postojanu upravljivost na kiši i sigurnu vožnju na snijegu, certificiranu oznakom 3PMF.

 

Bridgestone - Za one koji znaju da je samo putovanje jednako važno kao i odredište.