Pretraži
Povratak na ostale objave

GOODYEAR KAMPANJA ZA PRIJEVOZNIKE: Putujte kvalitetnije i duže uz značajne uštede

GOODYEAR KAMPANJA ZA PRIJEVOZNIKE: Putujte kvalitetnije i duže uz značajne uštede

Tijekom rujna i listopada 2022. Goodyear nagrađuje prijevoznike za kupnju novih cestovnih (OnRoad) teretnih guma za upravljačku i pogonsku osovinu te prikolice robne marke Goodyear Dunlop u dimenziji 22,5 cola, odabranih novih cestovnih teretnih guma za prikolice robne marke Goodyear i Dunlop u dimenziji 435/50/R19,5 te za kupnju obnovljenih guma.

 

Kampanja je fokusirana na vozne parkove i flote, s registriranom djelatnošću na području Hrvatske, a nagradni iznos po gumi moguće je ostvariti pri kupnji novih teretnih guma iz segmenta cestovnih guma robnih marki Goodyear, Dunlop, te kupnji obnovljenih guma iz linije Treadmax svih dimenzija i primjene.

 

Svaka kupnja odabranih guma od 1.9. do 31.10.2022. voznim parkovima donosi:

*Vrijednost nagrade navedena je u bruto iznosu s uključenim PDV-om. Primijenjen je fiksni tečaj konverzije koji iznosi 7,53450 kuna za 1 euro

 

Nagrada će se isplatiti u obliku doznake na BANKOVNI RAČUN VOZNOG PARKA (IBAN).

Svaki vozni park u ovoj promocijskoj kampanji može biti nagrađen za kupnju najviše 200 guma.

 

Sve kupnje moraju biti registrirane na internetskom mjestu www.MyGoodyear.eu najkasnije do 17.11.2022. Za registraciju kupnje potrebni su čitljiv skeogram ili fotografija računa.

 

Sudjelovanje u ovoj promociji moguće je isključivo putem internetskoga mjesta www.MyGoodyear.eu, gdje možete pročitati više o Pravilima kampanje.

Promotivnom ponudom nije obuhvaćena prodaja guma koje su predmet aktivnih natječaja (tendera).