POŠTOVANI KUPCI, ZBOG POVEĆANOG OBIMA POSLA, MOGUĆA SU KAŠNJENJA U DOSTAVI. UNAPRIJED ZAHVALJUJEMO NA RAZUMIJEVANJU
POŠTOVANI KUPCI, ZBOG POVEĆANOG OBIMA POSLA, MOGUĆA SU KAŠNJENJA U DOSTAVI. UNAPRIJED ZAHVALJUJEMO NA RAZUMIJEVANJU
Pretraži
Povratak na ostale objave

JOŠ VIŠE POGODNOSTI ZA PRIJEVOZNIKE: Veći povrat novca pri kupnji novih guma Michelin za kamione i autobuse

JOŠ VIŠE POGODNOSTI ZA PRIJEVOZNIKE: Veći povrat novca pri kupnji novih guma Michelin za kamione i autobuse

Ako ste vlasnik flote kamiona i autobusa te ako navedena vozila godišnje prelaze desetke i stotine tisuća kilometra, onda znate koliko je u tom procesu i prijevozu važna kvalitetna i pouzdana guma.

Michelinov program teretnih guma nudi ono najvažnije i najbolje za vozila kojima su namijenjena, od poboljšane kilometraže do iznimne trajnosti i uštede goriva. A sada možete uštedjeti i na njihovoj kupnji!

Kupite Michelinove pneumatike za kamione i autobuse, dimenzije naplataka 22,5'' i sve dimenzije prikolice (17.5'', 19.5'' i 22,5'') te ostvarite povrat novca od čak 335 kuna (44.46 eura) po gumi!

Pri kupnji Michelin guma za upravljačke i pogonske kotače u dimenzijama 17,5'' i 19,5'' ostvarujete pravo na povrat od 265 kn (35,17 €) po gumi!

 

Kako do povrata novca?

Registrirajte kupnju novih Michelin teretnih/transportnih guma u periodu od 26. rujna do 30. studenog 2022., u svom CLUB PRO profilu unutar MyPortal računa na portalu: myportal.michelingroup.com

Proizvodi koji sudjeluju u promotivnoj kampanji:

  • Sve nove gume marke Michelin za kamione, autobuse i gradske autobuse na dimenzijama naplataka 22.5'' te za prikolice na naplatcima 17,5'', 19,5'' i 22,5'' – ostvarujete cashback bonus od 335 kn (44,46 €) po gumi
  • Sve nove kamionske marke Michelin na dimenzijama naplataka 17,5'' i 19,5'', za pogonske i upravljačke osovine – ostvarujete cashback bonus od 265 kn (35,17 €) po gumi.

Račun mora biti registriran u programu CLUB PRO by Michelin najkasnije 30 dana od dana izdavanja.

Isporuka guma vrijedi do isteka zaliha.

Spomenut ćemo i standardni godišnji popust na gume za kombije iz asortimana Agilis koje možete nabaviti s povratom od 75 kn (9,95 €) po gumi – i to iz mjeseca u mjesec!

Više o benefitima za prijevoznike, saznajte u ovom LETKU.

 

Vjerujte Michelin X Multi pneumaticima!

Robusnost, poboljšana kilometraža i iznimna trajnost čine ovu regionalnu i urbanu Michelinovu gumu jednom od najpoželjnijih u segmentu kamionskog transporta.

 

 

Benefiti Michelin X® MULTI T2 pneumatika:

  1. Povećana vuča i stabilnost – Čvrsta ramena, robusno kućište i povećani volumen gume pomažu u otpornosti na abraziju bočnog pilinga.
  2. Do 20% a kilometraža – Samoobnavljajući gazni sloj podržan inovativnim tehnologijama i poboljšanim dizajnom utora potiče jednolično trošenje, optimalno prianjanje i pokretljivost te onemogućuje zadržavanje kamenja u žljebovima
  3. Duži životni vijek – neprekidna čelična žica (koja može biti duga i do 400 metara) omotana je oko opsega gume kako bi joj se osigurala veća stabilnost tijekom cijelog životnog vijeka
  4. Smanjuje operativne troškove – povećan indeks opterećenja garantira maksimalnu nosivost, a svojim sastavom omogućuje značajnu uštedu goriva te iznimno dug vijek trajanja gume.

Više o MULTIfunkcionalnim teretnim gumama marke Michelin nabavci istih možete saznati od naših eksperata, pozivom bilo koje Vulkalove poslovnice!