Pretraži
Povratak na ostale objave

LJETO S PODIJA: Trkaći šampioni odabrat će Pirelli i atraktivnu šiltericu!

LJETO S PODIJA: Trkaći šampioni odabrat će Pirelli i atraktivnu šiltericu!

Kad temperature porastu, treba vam pneumatik koji se razumije u vremenske (ne)prilike, istima se prilagođava te ispunjava svoju temeljnu zadaću s najvišom ocjenom.

Za najbolje iskustvo vožnje uz svu potrebnu sigurnost, Pirelli predstavlja poboljšani ljetni asortiman visokokvalitetnih pneumatika.

 

Pirelli je lider na tržištu SUV guma (pokriva gotovo 20% tržišnog udjela), a ove vam sezone predstavlja nove ljetne idole: obnovljeni Scorpion asortiman!

Novi Scorpion™ najnoviji je ljetni pneumatik za SUV vozila, a svojim visokim performansama u fokus stavlja:

  •        odlično prianjanje na mokroj cesti,
  •        duži vijek trajanja,
  •        manji otpor kotrljanja i
  •        veću udobnost vožnje.

Zahvaljujući najnovijem tehnološkom razvoju, Scorpion™ osigurava izvrsne izvedbe u područjima sigurnosti, učinkovitosti, održivosti i udobnosti.

 

Tehničke karakteristike i benefiti

Novi Pirelli Scorpion ima asimetričan uzorak gaznog sloja s utorima koji se šire prema ramenom dijelu gume. Takav oblik sigurno štiti od akvaplaninga.

Zahvaljujući ojačanoj čvrstoći i obliku uzdužnih i bočnih kanala, omogućene su još bolje performanse kočenja na suhoj i mokroj podlozi.

Novim sastavom smjese, postigao se smanjen otpor kotrljanja, a time je smanjena i potrošnja goriva ili EV baterije. Sve dimenzije Scorpiona svrstane su u A ili B klasu europske oznake guma kada je u pitanju otpor kotrljanja. Dodatni benefit je smanjena emisija buke; novi Scorpion je vrlo tih i dolazi sa značajnim ekološkim prednostima.

Inovativan dizajn žljebova reducira povećanje tlaka u gumi prilikom kočenja. Ravnomjerna raspodjela tlaka na gaznom sloju smanjuje mogućnost deformacije ramenog dijela gume, skraćuje put kočenja i garantira dulji vijek trajanja same gume.

Kombinacijom novih materijala stvorena je guma koja ima sastav u obliku „mehaničke inteligencije“. Zahvaljujući boljoj raspodjeli čestica silicija i poboljšanoj interakciji među njima, ova guma može mijenjati svoje ponašanje prema uvjetima vožnje i prema temperaturi u kojoj djeluje.

Novi Pirelli Scorpion dostupan je u Europi u 26 veličina, od 18“ do 21“, s više od 48 homologacija, od čega je preko 75% za električna vozila. Pronaći ga možete i u Vulkalovoj ponudi auto guma.

 

SAMO U VULKALU: Pirelli nagrađuje svoje kupce

Ove sezone Pirelli je odlučio nagraditi Vaš dobar odabir!

Od 21.3. do 16.5.2022. (ili do isteka zaliha) pri kupnji 4 ljetna Pirelli pneumatika, poklanjamo Podium šiltericu trkaćih šampiona! Dobru kupovinu treba okruniti znakom pobjednika i proslaviti poput prvaka u najpopularnijoj utrci bolida na svijetu!

 

Posebna pogodnost vrijedi isključivo za maloprodajne kupce, fizičke osobe, za kupovinu u Vulkalovim poslovnicama i na webshopu.