Pretraži
Povratak na ostale objave

NIKAD POVOLJNIJI KLEBER: Požurite u ove Vulkalove poslovnice i ostvarite dodatne popuste

NIKAD POVOLJNIJI KLEBER: Požurite u ove Vulkalove poslovnice i ostvarite dodatne popuste

Vjerujete Kleberu? Iskoristite nevjerojatnu pogodnost u našim poslovnicama u Osijeku i Stankovcima!

 

U periodu od 11.10. do 8.11.2021. u Vulkalovoj poslovnici Osijek, na adresi Vukovarska 316 i našem centru u Stankovcima, unutar poslovne zone, na lokaciji: Banjevačka bb odabirom i ugradnjom zimskih ili cjelogodišnjih pneumatika brenda Kleber od 15 cola na više, ostvarujete dodatni popust pri kupnji!

 

Ovu pogodnost moguće je iskoristiti isključivo uz montažu guma, na licu mjesta, za gotovinsko plaćanje fizičkih osoba.

Posebna ponuda ne odnosi se na kupnju putem webshop-a.

 

Više o promociji možete saznati kontaktom naših poslovnica, a više o sve popularnijim Kleberovim pneumaticima u nastavku.

 

KLEBER KRISALP HP3 – savršena kombinacija zimske gume i gume za snježne uvjete!

Kleberov KRISALP proizveden je od funkcionalnih elastomera zajedno s brojnim i stručno postavljenim lamelama koje poboljšavaju prianjanje na cestama prekrivenim snijegom i ledom.

Zahvaljujući inovativnom V-obliku gaznog sloja, tijekom vožnje u kišnim danima, uspješno će raspršivati vodu i značajno smanjiti rizik od akvaplaninga.

Uz superiorne performanse i visoku kvalitetu samih guma, KRISALP nudi najviše za vaš novac, jamči potpuno zadovoljstvo, sigurnost i dugotrajnost.

 

Slične odlike krase i vašeg cjelogodišnjeg saveznika, Kleberov QUADRAXER 2, čija najnovija orijentacija lamela jamči odličnu upravljivost, ubrzanje i kočenje na snježnim, ali i vrhunsku izvedbu na mokrim površinama (guma ima oznaku B razine za kočenje na mokrim cestama - jednu od najboljih na tržištu).

Prianjanje i kočni put gume QUADRAXER 2 na suhim cestama dodatno je smanjen za 3,5 m zahvaljujući unaprijeđenom gaznom sloju koji je dodatno proširio kontaktno područje između gume i ceste. 

 

Odaberite pouzdane Kleberove pneumatike i podarite sebi i svojim najmilijima bezbrižnu vožnju kroz zimu.