Pretraži
Povratak na ostale objave

NOVO U PONUDI: Univerzalni ALLIGATOR TPMS senzori

NOVO U PONUDI: Univerzalni ALLIGATOR TPMS senzori

Pod okriljem tvrtke WEGMANN automotive GmbH, više od milijun ALLIGATOR proizvoda proizvodi se u Europi svakoga dana i prodaje kupcima u više od 60 zemalja diljem svijeta.

ALLIGATOR je stručnjak za ventile, TPMS i tlak zraka u gumama te nudi praktična rješenja za sva područja primjene. Od senzora do odgovarajućeg uređaja za programiranje, ALLIGATOR proizvodi optimizirani su za potrebe krajnjeg kupca i radionice te pokrivaju sve zahtjeve naprednih TPMS sustava.

 

ALLIGATOR sens.it – Jedan senzor za sve modele vozila

Uz gumene ALLIGATOR sens.it® programibilne univerzalne senzore, servisni vulkanizerski centar i radionica opremljeni su za svaku situaciju.

ALLIGATOR senzori kompatibilni su s 98% vozila te su svojom vrhunskom pokrivenošću i cijenom jedni od najtraženijih na tržištu!

 

 

 

Uz visoku razinu funkcionalnosti i kvalitete, pružaju brzo rješenje i standardiziranu montažu bez čekanja na odgovarajući rezervni dio.

Univerzalni sens.it senzori nisu unaprijed programirani, tako da se mogu individualno prilagoditi svakom modelu vozila. Time se smanjuje broj potrebnih senzora koje radionica mora imati na zalihi i pojednostavljuje proces rada. Iako će pojedinačno programiranje za svako specifično vozilo oduzeti nešto vremena, univerzalni senzori se mogu uvijek iznova ažurirati i ne zastarijevaju korištenjem.

 

Prednosti ALLIGAROR univerzalnih senzora

Prednosti univerzalnih senzora ALLIGATOR sens.it® su mnogobrojne:

  • Iznimno velika kompatibilnost s raznim modelima vozila te uobičajenim TPMS dijagnostičkim uređajima
  • Kvalitetom i funkcionalnošću odgovaraju OE senzorima
  • Savršeno pristajanje senzora zahvaljujući fleksibilnom podešavanju
  • Smanjenje potrebe za zalihama i povezanih troškova skladištenja
  • Smanjenje rizika od ugradnje pogrešnog senzora
  • Brzo i jednostavno rukovanje
  • Bez bespotrebnog prolongiranja prodaje zbog nedostupnih ugradbenih dijelova
  • Senzori se mogu programirati prije i nakon montaže guma.

Ubrzajte procese rada, povećajte sigurnost i optimalno funkcioniranje modernih TPMS sustava uz smanjenje troškova softvera ili ažuriranja, uz dodatne uštede pri skladištenju i logistici!

Obratite nam se za više informacija i narudžbu putem forme.

Tu smo za vas!