POŠTOVANI KUPCI, ZBOG POVEĆANOG OBIMA POSLA, MOGUĆA SU KAŠNJENJA U DOSTAVI. UNAPRIJED ZAHVALJUJEMO NA RAZUMIJEVANJU
POŠTOVANI KUPCI, ZBOG POVEĆANOG OBIMA POSLA, MOGUĆA SU KAŠNJENJA U DOSTAVI. UNAPRIJED ZAHVALJUJEMO NA RAZUMIJEVANJU
Pretraži
Povratak na ostale objave

ODABERITE PIRELLI: Ove zime ne štedite na kilometrima, samo na ugradnji

ODABERITE PIRELLI: Ove zime ne štedite na kilometrima, samo na ugradnji

U vrijeme kada sve poskupljuje, važno je znati gdje uštedjeti. Svaki odgovoran vozač zna da na dobrim gumama ne treba štedjeti, ali zato, uz odabir četiri nove zimske ili cjelogodišnje gume marke Pirelli, možete znatno uštedjeti na njihovoj ugradnji, samo u Vulkalovim poslovnicama!

Požurite, odaberite svoju dimenziju i iskoristite Pirellijeve servisne vaučere za povoljniju montažu guma:

  • servisni vaučer u iznosu od 100,00 kn (13,27 €) pri kupnji kompleta Pirelli guma u dimenzijama od 14 do 17 cola;
  • servisni vaučer u iznosu od 200,00 kn (26,54 €) pri kupnji seta Pirelli guma u dimenzijama od 18 do 23 cola.

Cijene u eurima izražene su prema fiksnom tečaju konverzije: 1 euro = 7,53450 kuna.

Promotivna servisna kampanja traje od 10.10. do 1.12.2022. ili do isteka zaliha, a odnosi se na fizičke kupce u maloprodaji te ne uključuje montažu guma pravnim osobama i flotama.

Vaučer je moguće iskoristiti samo jednom, isključivo na licu mjesta, u Vulkalovoj poslovnici u kojoj je izvršena kupnja novih Pirelli guma, za usluge montaže, demontaže i balansiranja kotača.

 

Novi Cinturato Winter 2 pobjeđuje sve izazove i testove

Ako težite najboljem za Vaš automobil i pratite relevantne testove zimskih guma, onda ste svjesni činjenice da najnoviji pneumatik marke Pirelli iz Cinturato programa osvaja sve što se osvojiti može, pa tako i cijenjen test u provedbi njemačkog magazina AutoBild.

Novi zimski model Pirelli Cinturato Winter 2 pobjednik je testa u dimenziji 215/55 R17, u konkurenciji od čak 20 drugih modela guma!

 

Cinturato Winter 2 zauzeo je prvo mjesto, s najboljim vrijednostima u klasi u upravljanju na suhom i performansama u snježnom slalomu u usporedbi s vrhunskim proizvodima konkurencije Premium.

Cinturato Winter 2 cijenjen je zbog svog "uvjerljivog svestranog talenta s vrlo dobrom kilometražom i dobrom učinkovitošću, preciznim upravljanjem na mokrim cestama, dobrim svojstvima akvaplaninga".

 

Scorpion Winter 2: nova zimska guma s proširivim lamelama

Sigurnost je ključna riječ i ideja vodilja pri dizajnu najnovijeg Scorpion pneumatika za SUV vozila, spremnog za sve zimske uvjete: od snježnih i mokrih cesta, do skliskog i suhog (ali hladnog) asfalta. Za optimalnu kontrolu i udobnost vožnje pobrinut će se inovativni gazni sloj opremljen „proširivim lamelama“ promjenjive geometrije.

 

Zbog 3D strukture, ove lamele mogu mijenjati oblik ovisno o razini trošenja, prelazeći od ravnog do cik-cak uzorka. Tim načinom produžuje se vijek trajanja same gume i pruža učinkovitije prianjanje. Blokovi gaznog sloja također su ojačani i veći od onih na pneumaticima iz Cinturato programa, kako bi zadovoljili sve zahtjeve modernih vozila i pružili bolje držanje ceste, osiguravajući izvrsne performanse kočenja i vožnje na svim površinama.

 

Najbolje i najnovije Pirelli modele potražite u svojoj dimenziji, u Vulkalovoj web ponudi i poslovnicama.