Pretraži
Povratak na ostale objave

DEZINFEKCIJA OZONOM: Uklonite gljivice, bakterije i viruse iz cockpita

DEZINFEKCIJA OZONOM: Uklonite gljivice, bakterije i viruse iz cockpita

Vulkalova poslovnica u Velikoj Gorici, uz već dobro poznate usluge vanjskog pranja vozila u automatskoj autopraonici, čišćenja i kemijskog čišćenja unutrašnjosti vozila nudi i dezinficiranje putničke kabine ozonom.

Ozon je iznimno reaktivan plin koji se sastoji od tri atoma kisika. Zahvaljujući svojoj molekularnoj strukturi, prirodni je sterilizator, točnije antimikrobni oksidans čime omogućuje efikasnu dezinfekciju i sanitizaciju putničke kabine, obogaćuje i obnavlja zrak koji udišete u vozilu. Snažno djeluje na različite vrste plijesni, gljivica, bakterija i virusa (uključujući i COVID-19). Svojim oksidirajućim svojstvom, ozon će eliminirati i većinu neugodnih mirisa poput dima cigareta, paleži, benzina, plijesni i sl.

Pri tretmanu ozonom koristimo poseban uređaj koji je u skladu je s europskim standardima i zadovoljava najstrože standarde kvalitete. Uređaj doprinosi pročišćenju i ionizaciji zraka, uklanja sitnu prašinu, pelud i alergene te onemogućuje zadržavanje i razvoj mikroorganizama uz smanjenje vlažnosti prostora.

Sam proces traje oko sat vremena.

Radi specifične karakteristike ozona potreban je stručni pristup i profesionalno rukovanje uređajem kojeg ćete svakoga puta dobiti na adresi: Andrije Kačića Miošića 80.

Termin možete rezervirati pozivom na: 01/6447-800 ili slanjem upita na e-mail adresu: [email protected]

Cijena kompletne usluge iznosi samo 150,00 kn s uključenim PDV-om!

Čekamo vas s najboljom uslugom i vrhunskom opremom.