Pretraži
Povratak na ostale objave

GUME SEZONE: I ovog ljeta odaberi sigurnost!

GUME SEZONE: I ovog ljeta odaberi sigurnost!

Vulkal već 30 godina brine o vašoj sigurnosti u prometu i pruža najveći izbor kvalitetnih pneumatika vrhunskih performansi namijenjenih svim površinama i vremenskim uvjetima.

Prethodna godina donijela je mnogo izazova i nesigurnosti. Unatoč raznim preprekama, nastojali smo pružiti najbolju uslugu i velik izbor guma. Naša je dužnost da vam omogućimo isto i u 2021. godini.

Stiglo je proljeće, doba kada se sve budi, probudite se i Vi i odaberite adekvatne gume za svoje vozilo, na vrijeme! Dočekajte nadolazeću sezonu spremni i sigurni.

Pravo je vrijeme za promjenu zimskih guma u ljetne. Sastav i karakteristike zimskih pneumatika nisu u mogućnosti pratiti temperaturnu razliku, dok vam ljetne gume svojom čvrstoćom i smjesom pružaju sigurniju vožnju po toplom i vrućem asfaltu. Pritom ne brinite kamo ćete sa zimskim gumama, jednostavno im priuštite zasluženi odmor u našem „hotelu za gume“, do iduće sezone.

Uz velik izbor premium pneumatika, nudimo i uslugu servisa klime kako bi vam omogućili lagodniju vožnju u toplijem periodu godine i još mnogo ugodnih kilometara u vašem vozilu.

S obzirom na COVID-19 pandemiju koja je usporila svijet, a time i proizvodnju guma, čije će količine narednih sezona biti smanjene! Posjetite najbližu Vulkalovu poslovnicu i nabavite svoje na vrijeme!

Ljubiteljima premium pneumatika izvrsnih performansa, preporučujemo Michelin pneumatike koji će svaku vožnju učiniti maksimalno sigurnom.

 1. Michelin Primacy 4 – pneumatik koji će vam pružiti visoku razinu sigurnosti, dizajniran na način da ima vrhunsku dugotrajnost i izvanredne performanse kočenja na mokrom.
 2. Michelin Pilot Sport 4 – broj 1. pneumatik za stabilnost i kontrolu pri većim brzinama i omogućuju visoku razinu sigurnosti u vožnji.
 3. Michelin CrossClimate+ – allseason pneumatici s poboljšanim performansama za sve vremenske uvjete, visoke kočione performanse na suhom kao i dug vijek trajanja iste.

Odličan izbor i ove sezone Goodyear pneumatici odličan su izbor i ove sezone! Goodyear gume vrhunske kvalitete prilagodit će se svakoj površini i izazovu:  

 1. Eagle F1 Asymmetric 5 – iznimno izdržljiv pneumatik za mokre i suhe ceste s vrhunskim rezultatima na testiranjima.
 2. EfficientGrip Cargo 2 – izrazito štedljiva guma za teretna vozila koja će vam pružiti učinkovitije kočenje, malo trošenje i bolju iskoristivost pneumatika.
 3. EfficientGrip Performance 2 – pneumatik koji će vam omogućiti 50 % više kilometara u odnosu na pneumatik EfficientGrip.

Finski Nokian pneumatici zauzimaju najviša mjesta u svim testovima, a vama će biti najbolji i najsigurniji suputnik u svakoj vožnji. Iz Vulkalove ponude ističemo:

 1. Nokian Powerproof SUV – pneumatik dizajniran za stabilnost i poboljšanu upravljivost. Aramid bočnice u gumi produljuju životni vijek iste i pružaju dodatnu sigurnost i izdržljivost. Ovaj pneumatik sadrži A karakteristike kočenja na mokrom te B i C oznaku za otpor kotrljanja.
 2. Nokian Wetproof SUV – inovativan pneumatik za kompaktna gradska vozila zavidne stabilnosti, izdržljivosti i dugotrajnosti. Pneumatik sadrži A karakteristike kočenja na mokrom, na B i C nivou glede otpora kotrljanja. 
 3. Nokian Seasonproof  vrhunski cjelogodišnji pneumatik koji je dizajniran za bolje izbacivanje vode i otpornost kod aquaplaninga, pružit će vam stabilnost u svim vremenskim uvjetima, pogotovo pri iznenadnim ljetnim pljuskovima.

Iz ponude izdvajamo i nekoliko pneumatika robusnog Bridgestone-a:

 1. Weather Control A005 EVO – cjelogodišnji pneumatik s poboljšanom formulom i vrhunskim performansama, pružit će vam izvanrednu kontrolu upravljanja na skliskim i mokrim cestama te dug vijek trajanja gume.
 2. Turanza T005 – ljetni pneumatik koji će vam pružiti visoku razinu balansa, udobnost, sigurnost i bezbrižnu vožnju uz naprednu tehnologiju
 3. Dueler A/T001 – robustan i izdržljiv pneumatik premium kvalitete s vrhunskim performansama, namijenjen je i najzahtjevnijim terenima.

Svakako preporučujemo i sve popularnije Kleber pneumatike koji će vam biti pouzdan suputnik u vožnji. Iz naše ponude izdvajamo:

 1. Kleber Dynaxer SUV – pneumatik s optimiziranom razinom buke gaznog sloja i iznimnom dugotrajnošću koji omogućuje efikasnu potrošnju goriva.
 2. Kleber Quadraxer 2 – cjelogodišnji je pneumatik izvrsnih performansi koji će vam osigurati pouzdanost u svim vremenskim uvjetima.

Čekamo vas u najbližoj Vulkalovoj poslovnici i na webshopu!

Ovog ljeta sigurno putujemo!