Pretraži
Povratak na ostale objave

NAJBOLJA GUMA U KLASI: Na obiteljski odmor s Kleber Dynaxer HP4 pneumatikom

NAJBOLJA GUMA U KLASI: Na obiteljski odmor s Kleber Dynaxer HP4 pneumatikom

Ljeto je i većina vozača razmišlja o odmoru, odlasku na more i obiteljskom putovanju. U međuvremenu, gumarski stručnjaci iz Klebera naporno rade kako bi dodatno unaprijedili asortiman pneumatika i pružili vam najbolje performanse za vaš budžet! Stoga ne čudi činjenica da je u srpnju 2022., Auto Club Europa proglasio KLEBER Dynaxer HP4 najboljom gumom u svojoj klasi!

Najbolji omjer cijene i kvalitete

Nakon prikupljenih preporuka cijenjenog ADAC-a i AUTO BILD-a, KLEBER Dynaxer HP4 pobjednik je testa omjera kvalitete i budžeta. Ova guma apsolutni je broj 1 u svim kriterijima (mokri uvjeti, suhi uvjeti te cijena/okoliš) s dobrim prianjanjem, tihom vožnjom i visokom razinom izdržljivosti.

U usporedbi s osam drugih guma u istoj kategoriji, KLEBER Dynaxer HP4 rangiran je kao "POBJEDNIK TESTA" i jedina je "Vrlo preporučljiva" guma od strane Auto Cluba Europa (630.000 njemačkih članova).

Performanse za cijelo ljeto

Ljetni KLEBER Dynaxer HP4 pružit će vam postojanu sigurnost i kontrolu u mokrim uvjetima s dva velika uzdužna, središnja utora za zaštitu od akvaplaninga, dok će nova smjesa nastala na znanju i inovacijama Kleberovih tehnologija koje unaprjeđuju mobilnost već više od 100 godina, pružiti optimalnu upravljivost i udobnost pri vožnji na suhim površinama.

Kleber Dynaxer HP4

Dobro uravnotežen u svim uvjetima s izvrsnim performansama na mokrim i suhim cestama, Dynaxer HP4 štedi potrošnju goriva te omogućuje izvrsnu, sveobuhvatnu ljetnu izvedbu, po pristupačnoj cijeni.

KLEBER Dynaxer HP4 potražite u svojoj dimenziji, u svim Vulkalovim poslovnicama i webshopu!