Pretraži
Povratak na ostale objave

SLUŽBENO JE: AutoSock je od danas prva i jedina alternativa lancima!

SLUŽBENO JE: AutoSock je od danas prva i jedina alternativa lancima!

U Hrvatskoj se očekuje prvi ovogodišnji snijeg pa ova vijest dolazi u najbolje moguće vrijeme!

AutoSock je službeno odobren kao prva i (trenutno) jedina alternativa lancima za snijeg u cijeloj Europskoj uniji, uključujući i Hrvatsku!

Prema novom EU standardu EN16662-1:2020, inovativan AutoSock od 1.12.2020. mogu koristiti sva putnička vozila, lakša komercijalna vozila (do 3,5 tone) i kamperi.

Norveški izum – AutoSock – u prijevodu „čarape za auto gume“ vrlo je efikasno sredstvo za pomoć pri izravnom suočavanjem s većom količinom snijega i leda. AutoSock koristi revolucionarnu tehnologiju kojom povećava trenje između kotača i podloge na zaleđenoj i snijegom prekrivenoj cesti.

Tajna AutoSocka leži u višeslojnoj tkanini napravljenoj od kompozitnih polimernih vlakana koja stvaraju veći otpor od bilo kojeg prirodnog materijala te će vam omogućiti bolja vozna svojstva, pogon i kočenje. Iznimno je čvrsta, elastična i otporna na habanje, a glavna joj je vrlina višestruko povećavanje koeficijenta trenja (uzdužno i bočno).

AutoSock, za razliku od lanaca, ne oštećuje naplatke, lako se postavlja i skida (montiranje traje svega nekoliko sekundi), zadržava dovoljnu upravljivost, ne uništavaju asfaltni sloj i što je najbolje – nije bučan.

Ako je pravilno postavite i koristite samo u snježnim uvjetima, AutoSock čarapu moći ćete upotrebljavati i nekoliko godina!

Revolucionarni AutoSock možete potražiti u našem webshopu ili u najbližoj Vulkalovoj poslovnici!