Pretraži
Povratak na ostale objave

ŠIRIMO ASORTIMAN: Tri nova brenda u Vulkalovoj ponudi!

ŠIRIMO ASORTIMAN: Tri nova brenda u Vulkalovoj ponudi!

Da već tri desetljeća pružamo najveći portfelj pneumatika za svačiji ukus i džep nije neka novost, no da je – iz nastojanja da vam uvijek ponudimo više – nastala nova suradnja s čak tri svjetska proizvođača guma, svakako jest.

Od 1.7.2021. u Vulkalovoj ponudi možete pronaći ljetne, zimske i cjelogodišnje pneumatike brendova: Vredestein, Maxxis i Gripmax!

Upoznajte ih.

 

VREDESTEIN – Tehnologija utemeljena na dizajnu

Nizozemski Vredestein je jedan od najstarijih proizvođača guma na svijetu koji je svojim stogodišnjim iskustvom protkao svaki pneumatik, usavršio ga brojim inovacijama i vrhunskim stiliziranjem.

Primjenom najnovijih tehnika proizvodnje, brojnim istraživanjima te analizama tržišta i potreba vozača, nastaju gume iznimne kvalitete i prepoznatljivog karaktera.

Pneumatici Vredestein stvoreni su da vam pruže mir, poboljšaju radne značajke vašeg vozila te osiguraju maksimalnu sigurnost u svakom trenutku.

 

MAXXIS – Američki san u svakom pneumatiku

Globalni proizvođač MAXXIS koristi napredne tehnologije kako bi ostvario sve želje vozača te stvorio gume koje prate njihove potrebe i strast za vožnjom. Stoga ne čudi činjenica da je povezan s prvacima, olimpijskim sportašima i svjetskim rekorderima.

Kontinuirano pomičući ljestvicu i ograničenja, pruža najbolje performanse onima koji nisu spremni na kompromise, kako u životu, tako i na cesti. Potpuno je orijentiran na stvaranje velike baze lojalnih kupaca koji, kada jednom postave MAXXIS pneumatike na svoje vozilo, ostaju doživotni korisnici istih i svesrdni ambasadori brenda.

MAXXIS-ova linija pneumatika obuhvaća gume za sva vozila te sve vremenske i terenske uvjete. Ona odražava sveobuhvatni fokus tvrtke na kvalitetu, integritet, entuzijazam, timski rad i jedinstveni doživljaj kojeg samo vožnja na MAXXIS gumama može pružiti.

Danas MAXXIS distribuira svoje proizvode u više od 180 zemalja, a posluje u Aziji, Sjevernoj Americi, Južnoj Americi, Europi, Africi i Australiji, zapošljavajući više od 30.000 ljudi.

 

GRIPMAX – Sloboda pustolovine

Gripmax pneumatici ističu se po svojim dizajnom i sastavom, pažljivo odabranim materijalima i provjerenim tehnikama proizvodnje.

Gripmax je jedan od onih brendova koji ne slijede, već postavljaju nove standarde u automobilskoj i transportnoj industriji, a sve s ciljem pružanja visokokvalitetnih pneumatika u zavidnom rasponu dimenzija za sva vozila, pogotovo terence. Njihove performanse svakodnevno oduševljavaju stotine tisuća zadovoljnih korisnika širom svijeta, a intenzivan sustav kontrole i testiranja svakog pneumatika, garantira dugotrajnost i stabilnost gume na cesti i izvan nje. Dokazana modularna geometrija blokova gaznog sloja nudi izvanrednu razinu prianjanja te jedinstven učinak u klasi uz optimalnu vodenu disperziju te uštedu goriva.

 

S navedenim brendovima, u našim poslovnicama i webshopu, možete pronaći pneumatike čak 48 proizvođača!

Od motora do kamiona, od auta do traktora i građevinskih strojeva, u Vulkalu imamo gumu za Vas.

 

Garantiramo!