Pretraži
Povratak na ostale objave

ARMSTRONG LJETNE GUME: Američka snaga nadohvat ruke!

ARMSTRONG LJETNE GUME: Američka snaga nadohvat ruke!

Armstrong, američki brend prepoznatljiv po snazi i izdržljivosti, jedan je od vodećih svjetskih tvrtki za proizvodnju guma. Armstrong pneumatici nastali su zahvaljujući višegodišnjem testiranju, analizama i inovacijama, korištenjem vrhunske tehnologije i američke robusnosti.

Ovog ljeta najbolji suputnik u dugim vožnjama bit će vam Blu-Trac PC pneumatik. Armstrongova ljetna perjanica odvest će vas gdje god poželite te pružiti maksimalnu sigurnost i užitak u vožnji.

Blu-Trac PC pneumatik odlikuje simetrični dizajn profila koji omogućuje lakše kotrljanje na cesti, a njegovi zakošeni rubovi i dinamička unutarnja rebra ridonose smanjenju buke na cesti i većoj udobnosti. Bočni žljebovi smanjuju otpor kotrljanja i povećavaju krutost profila pneumatika. Samoblokirajući sustav lamela pruža produženi vijek trajanja gume, poboljšano kočenje i samopouzdanu vožnju.

Stoga, ako tražite izdržljiv i snažan ljetni pneumatik, Armstrong je idealan izbor za Vas, a da bi Vam dodatno olakšao odluku, ekskluzivno u Vulkalovim poslovnicama, pripremio je i prigodnu promociju:

Od 26.04. do, produženo, 01.08.2021. (ili do isteka zaliha) za kupnju 4 ljetna pneumatika Armstrong veličine 15“ i više, ostvarujete popust na njihovu ugradnju od 100,00 kuna.

Posebna ponuda vrijedi isključivo za maloprodaju.

Potražite idealnu dimenziju u najbližoj Vulkalovoj poslovnici i pokažite cesti mišiće, vjerujte surovoj američkoj snazi, vjerujte Armstrongu!