Pretraži
Povratak na ostale objave

ODRŽAN 47. INA DELTA RALLY: Tehnički pregled i verifikacija vozila u Vulkalu Resnik

ODRŽAN 47. INA DELTA RALLY: Tehnički pregled i verifikacija vozila u Vulkalu Resnik

Za nama je još jedan uspješan reli vikend!

Od 11. do 13. lipnja 2021. odvijao se 47. po redu INA DELTA RALLY na kojem je sudjelovalo čak 58 posada iz šest zemalja! Najbrže vrijeme lovili su vožnjom u okolici Jastrebarskog, Sljemenom i Hrvatskim Zagorjem, a o zahtjevnosti i kompleksnosti ovog najstarijeg relija u Hrvatskoj govori i podatak da ga je završilo svega 38 najspretnijih i najsretnijih.

Vozilo se devet brzinskih ispita u dužini većoj od 151 kilometra, dok su ukupno odvezli više od 445 km. Prva dva mjesta pripala su slovenskim posadama R. Turk/V. Ošlaj u Hyundaiju i20 R5 te M. Grossi/T. Berlot u Peugeotu 208 Rally4, dok su treće mjesto osvojili naš iskusni vozači Viliam Prodan i Zoran Raštegorac u Ford Fiesti Rally4 s 5:51,6 minuta zaostatka za vodećim.

Kako bi osigurali najbolje tehničke uvjete za odvijanje ove reli poslastice, u Vulkalovoj poslovnici na Resniku obavili smo tehnički pregled i verifikaciju svih vozila, a u njoj se nalazila i glavna komisija koja je budno pratila sve timove i njihove rezultate tijekom cijelog vikenda.

Sve je završilo ceremonijalnim ciljem i podjelom nagrada u parku vozača uz poštivanje svih epidemioloških mjera koje propisuje Stožer civilne zaštite RH.

Vozimo se opet dogodine!